Нас никой не може да ни раздели.
Нас никой не ще ни промени.
Каквото и да става при нас, купонът продължава.
Музика, песни, танци, шумове и балони - от това
стават най-яките купони, които са за нас закони!
Тайни споделени и мъки разлюлени, сгради, от купони разрушени.
Животът е коварен и може би иска да ни раздели,
но приятелството ни сърдечно не ще му позволи.
Двете с теб света ще покорим,
двете с теб земята ще въртим и до края двете ще вървим.
Гледай на света като приказна мечта,
искай от нощта тази лунна светлина,
желай я ти страстно през деня.
Покорявай мъжките сърца с тази твоя
земна красота!!!
© Нинка Todos los derechos reservados
Приятелството си е приятелство, стиха си е стих!