15.03.2008 г., 19:28 ч.

Приятелсво 

  Поезия » Друга
1393 0 2

Нас никой не може да ни раздели.

Нас никой не ще ни промени.

Каквото и да става при нас, купонът продължава.

Музика, песни, танци, шумове и балони - от това

стават най-яките купони, които са за нас закони!

Тайни споделени и мъки разлюлени, сгради, от купони разрушени.

Животът е коварен и може би иска да ни раздели,

но приятелството ни сърдечно не ще му позволи.

Двете с теб света ще покорим,

двете с теб земята ще въртим и до края двете ще вървим.

Гледай на света като приказна мечта,

искай от нощта тази лунна светлина,

желай я ти страстно през деня.

Покорявай мъжките сърца с тази твоя

земна красота!!!

© Нинка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дани е права, има какво да се желае за нъншната форма на стиха.
    Приятелството си е приятелство, стиха си е стих!
  • Хм... добре замислено, радвам се за приятелството ви, но може малко да се доизпипа!
Предложения
: ??:??