29 ene 2005, 21:45

Приятелю 

  Poesía
1152 0 1
Кажи приятелю, защо си тъжен?
В живота ни има много тъга.
Замълчи, няма как да излъжеш.
Не мен - себе си, свойта душа.

Кажи приятелю, какво сънува
в тази дълга януарска нощ?
Замълчи, недей, недей тъгува,
сънищата даже да са лоши.

Кажи приятелю, мечтите си.
Утре празник е - твоят ден...
Замълчи, да пием за жените.
За любовта - до дъно, френд.

Мълчи приятелю, не говори.
Ще пием дълго в тишината.
Време ще ни стигне до зори,
дори и да не стига за душата.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??