8 abr 2007, 17:08

ПРИЯТЕЛЮ, ЗАЩО... 

  Poesía
656 0 1
 

ПРИЯТЕЛЮ, КАДЕ СИ?... НЯМА ТЕ...


ЗАЩО НАПУСНА ЖИВОТА МИ?...

И ТИ ЛИ ПРЕДАДЕ СЪРЦЕТО МИ?...


САМА СЪМ...


ДУШАТА МИ КРЕЩИ БЕЗМЪЛВНО,

КОПНЕЯ ДА ПЛАЧА...

НО ЛИЦЕТО МИ Е ОГРЯТО ОТ УСМИВКА

И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА БОЛКАТА...


А В ДУШАТА... СТУД И ПУСТОШ...

© Петя Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятел е не този който е до теб когато си щастлив,а този който те е прегърнал в твоето нещастие...
    Тежко е да изгубиш приятел...
Propuestas
: ??:??