Apr 8, 2007, 5:08 PM

ПРИЯТЕЛЮ, ЗАЩО... 

  Poetry
653 0 1
 

ПРИЯТЕЛЮ, КАДЕ СИ?... НЯМА ТЕ...


ЗАЩО НАПУСНА ЖИВОТА МИ?...

И ТИ ЛИ ПРЕДАДЕ СЪРЦЕТО МИ?...


САМА СЪМ...


ДУШАТА МИ КРЕЩИ БЕЗМЪЛВНО,

КОПНЕЯ ДА ПЛАЧА...

НО ЛИЦЕТО МИ Е ОГРЯТО ОТ УСМИВКА

И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА БОЛКАТА...


А В ДУШАТА... СТУД И ПУСТОШ...

© Петя Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Приятел е не този който е до теб когато си щастлив,а този който те е прегърнал в твоето нещастие...
    Тежко е да изгубиш приятел...
Random works
: ??:??