15 jun 2008, 13:00

Приюти ме...!! 

  Poesía » De amor
682 0 1

Приюти ме…


Приюти ме във твоите сънища!

Прегърни ме…погали ме с ръце!

Моля те, не ме оставяй в тази безсъница…

да се лутам, да страдам за теб!!


Разкажи ми за всички мечти,

във които жадувал си мене…

и ще чуеш как в мене крещи…

как копнее и стене за тебе!


Аз ще слушам с душа закопняла

и ще усетиш как искаш със мен,

да се слеем в единствено цяло,

да останем завинаги в плен!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хубав стих, Мария!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??