Приюти ме…
Приюти ме във твоите сънища!
Прегърни ме…погали ме с ръце!
Моля те, не ме оставяй в тази безсъница…
да се лутам, да страдам за теб!!
Разкажи ми за всички мечти,
във които жадувал си мене…
и ще чуеш как в мене крещи…
как копнее и стене за тебе!
Аз ще слушам с душа закопняла
и ще усетиш как искаш със мен,
да се слеем в единствено цяло,
да останем завинаги в плен!!
© Марияна Ангелова Все права защищены
Поздрави!