9 abr 2017, 0:53

Признание 

  Poesía » Verso libre
378 1 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Крия се от добротата 

пак прегръщам самотата

крия се от хората "добронамерени''

крия се дори от себе си..!

 

Трудно е да се котирам 

в тази почва неорана,

извратена

трудно ми е вече

(изпаднах в дилема)

 

А се мислех за начетен

на 20-се бях 

наперено  петле... със гребен..

 

Сега подигравателно ми викат: 

старче, как си..?  

 

отговарям мислено

 

(може  пък да сме роднини)

 

 Преди години с майка ви щастливо разтягахме

... пружините.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??