1 oct 2009, 0:25

Проба (хайку) 

  Poesía » Formas orientales
553 0 7

Опит за летеж.

Поглед към небесата.

Мисъл за успех.

 

Колене. Болка.

Приземяване. Кървеж.

Продължаване.

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??