Oct 1, 2009, 12:25 AM

Проба (хайку) 

  Poetry » East forms
517 0 7

Опит за летеж.

Поглед към небесата.

Мисъл за успех.

 

Колене. Болка.

Приземяване. Кървеж.

Продължаване.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??