като себе си - не знам,
а за тебе пак ще питам,
питам себе си -
за теб не знам,
думите ли станаха
питанка
на слука в работата,
питам: дали това е всичко?
а слънцето огряваше спокойно
това съм аз, не питай кой е?
© Мария Начева Todos los derechos reservados