19.12.2015 г., 20:11 ч.  

Прочие 

  Поезия
282 0 0

като себе си - не знам,

а за тебе пак ще питам,

питам себе си -

за теб не знам,

думите ли станаха

питанка

 

на слука в работата,

питам: дали това е всичко?

а слънцето огряваше спокойно

това съм аз, не питай кой е?

 

© Мария Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??