27 mar 2007, 20:43

Продадох част от себе си 

  Poesía
560 0 16
Продадох част от себе си -
частичката бе скрита във вещ,
която загубих...
Осиротя сърцето ми,
а на нейното място в него - остана бучка лед...

Губя разсъдъка си вече...
А не бива...
Не ме щади, мъко, излей се,
да запее щастието в мене,
да се стопи леда в сърцето...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??