7 mar 2009, 20:15

Професия - Жена 

  Poesía » Otra
719 0 15

Работя. Като всеки тук!

Орисана съм в повече

от всеки друг

да нося на плещите си

страдание.

В иконна нежност

за изконна вечност

 създавам и отглеждам...

състрадание.

Животът на децата.

Съпружеската отговорност.

Стремежът да раздавам

вяра и мечти.

Понякога сълзите

крия, там под душа

в минутите,

когато в мен вали...

Честита съм!

В изгрялата усмивка.

Всесилна съм в

магията на любовта.

Каква съм? И какво работя?

С две думи -

по професия съм си Жена...

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??