Тези, които да дават пример трябва,
които трябва да са образец за народа,
вместо това служат на който ни ограбва,
егоистично мислят само за лична изгода!
Материалното, парите ги привличат,
искат да се докопат до постове и те,
във власт искат мафията да обличат,
болката ми от туй расте, расте, расте...
А Бойко потрива доволно ръце,
чака да дойде сгоден за него час,
когато ще докопа стадото овце,
когато ще докопа пак тая власт!
© Георги Todos los derechos reservados