2 oct 2006, 14:22

ПРОГЛЕДНИ 

  Poesía
510 0 2
Готов ли си
да прескочиш бариерите?
да разрушиш стените?
да отвориш сетивата си?

Затвори очи,
отпусни се,
замечтай,
спомни си
и ще разбереш ...

Имал си всичко,
за което си мечтал,
но не си го разбрал.
Нямал си нищо,
което си искал,
но не си го пожелал.
А сега? Имаш ли още
време за губене?

Прогледни ... И ще разбереш

(Посветено на Платоничната ми любов)

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??