6 abr 2012, 12:56

Програмист търси жена 2 

  Poesía
717 0 1

Търся жената любима:
искам Паскал да разбира,
искам да харна е, здрава,
искам да пише на Джава.

 

Искам РАМ-та да е много,
искам съпортване строго,
искам процесор двуядрен,
искам и ОС-а изряден!

 

Искам да много ъплоудва,
искам процеси да холдва,
искам имейли да праща,
искам да никога крашва.

 

Искам да знае си кода,
искам да бъде на мода,
искам да прави ъпдéйти,
искам да бъде ми лейди.

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С толкова много инвесрии няма как да се получи. Според мен текстът има нужда от сериозна редакция.
Propuestas
: ??:??