Прокарваме с теб пътеки през света
и често ни връхлита клеветата,
но будна си остава нашата мечта
да служим предано на добротата,
посрещайки с усмивка даже низост,
която иска да се запечата
като клин в постигнатата близост,
но място има само в следата,
разказваща за бурите на този ден,
в който приковахме всички хули,
за да не остане той опустошен
и хората да не бъдат вече нули!
- Прагматизма в стиховете прикова
и искам да разказваш още за това!
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados