Проклета да съм...
Проклета да съм аз, че те обичам.
Проклета да съм, че се влюбих в теб.
Проклета да съм, че ти се отдадох
и позволих си пак да ме боли.
В прегръдки чужди нощем аз заспивам,
но в сънищата ми си само ти.
С целувки чужди утрото посрещам,
но в ума ми си единствено пак ти.
Какво да правя,как да те забравя?
Помогни ми, моля те, кажи!
От съзнанието как да те изгоня,
щом всичко си за мене ТИ!
© Марго Каменова Todos los derechos reservados