6 may 2008, 10:42

Проклетата дарба 

  Poesía
620 0 0
Искаше ми се да бъда
до теб, винаги!
Искаше ми се да танцувам
с теб, винаги!
Искаше ми се да мога
да те прегръщам, винаги!

Но таз' дарба моя проклета
ме отне от теб завинаги!
Таз дарба прокълната
не ми позволи да те видя - никога!
А сега, мила моя,
те гледам в ръцете на друг,
може би завинаги!

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??