Проклинам деня, в които те срещнах!
Мразя те,
мразя всичко, което ми напомня за теб!
Мразя града, в които те срещнах!
Мразя мястото, на което се запознахме,
мразя всички места, на които ходихме!
Защо трябваше да се появяваш в живота ми?
Защо, кажи ми, защо?
Така ме нарани, че вече мразя и себе си!
Заради теб... вече не вярвам в любовта!
Заради теб... вече не мога да обичам!
© Хриси Цекова Todos los derechos reservados