Jun 3, 2010, 2:09 PM

Проклинам те 

  Poetry » Love
1019 0 8

Проклинам деня, в които те срещнах!

Мразя те,

мразя всичко, което ми напомня за теб!

Мразя града, в които те срещнах!

Мразя мястото, на което се запознахме,

мразя всички места, на които ходихме!

Защо трябваше да се появяваш в живота ми?

Защо, кажи ми, защо?

Така ме нарани, че вече мразя и себе си!

Заради теб... вече не вярвам в любовта!

Заради теб... вече не мога да обичам!

© Хриси Цекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??