Убих всеки който застана между мене и тебе
Приятелите добри Верните до гроб мой слуги
Слънцето Вятъра... Всичките звезди
Остана само болката А тя боли
Сега сам стоя в мрака и те проклинам
Няма ги приятелите мои... Най-добрите
Няма го слънцето Няма ги звездите
Остана само болката Плачат очите
Вече не мога да заспя
Безкрайно дълги са тъмните нощи
Безкрайно тъжни са самотните птици
Духът ми пропада в адските бездни
Мракът обзема мисълта ми
Достоен за ада аз те проклинам
Задето по тебе загубих ума си
Задето повярвах на всяка дума
Отровата пълзи в мен като змия
И смразява вече кръвта ми
Бъди проклета навеки
Задето затръшна безмилостно рая
Задето радостта изгони от мене далече
А тъгата обеща да остане до края
Ето Изстива вече плътта ми
© Мъртвец Todos los derechos reservados