23 апр. 2014 г., 23:29

Проклинам те 

  Поэзия » Любовная
521 0 2

Убих всеки който застана между мене и тебе

Приятелите добри Верните до гроб мой слуги

Слънцето Вятъра... Всичките звезди

Остана само болката  А тя боли


Сега сам стоя в мрака и те проклинам

Няма ги приятелите мои... Най-добрите

Няма го слънцето Няма ги звездите

Остана само болката  Плачат очите


Вече не мога да заспя

Безкрайно дълги са тъмните нощи

Безкрайно тъжни са самотните птици

Духът ми пропада в адските бездни

Мракът обзема мисълта ми


Достоен за ада аз те проклинам

Задето по тебе  загубих ума си

Задето повярвах на всяка дума

Отровата пълзи в мен като змия

И смразява вече кръвта ми


Бъди проклета навеки

Задето затръшна безмилостно рая

Задето радостта изгони от мене далече

А тъгата обеща да остане до края

Ето Изстива вече плътта ми

© Мъртвец Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за оценката.По този повод се сещам навремето ,когато бях ученик и донесях в къщи ТРОЙКА татко казваше.''Какой то туй тройка?! То се едно чий двойкЪ" .Аз му казвах: ""Да ,ама не е двойка ,а тройка" .А той казваше:" Ъ, писали са ти тройкъ по милус. Аз ко бяф щях дъ ти пишъ двойкъ!''Така ме насърчаваше в учението.
Предложения
: ??:??