Любов вълшебна, шеметна и луда,
да ти се стовари на главата
и истина да бъде - не заблуда,
от думи да ти се подкосят краката.
Да молиш ти за помощ
и да не те чуят,
да плачеш, а те гледат,
небрежно - грубо.
Да целуваш, а с теб да си играят,
фалш за обич да ти подаряват,
да те гледат без вина
и да раняват твоята душа.
Да обичаш до полуда,
че дъх да не ти стига,
да жадуваш, за да видиш,
но шанс да нямаш за това.
Да се вълнуваш и да те пресичат,
да се надяваш,
а фалшиви обещания да получаваш.
Сам от себе си да се страхуваш,
да бягаш през глава
за отговор на помощ:
''Обичаш ме, но аз не те обичам и не става."
да получиш.
Това го пожелавам!
Но истина да бъде, не заблуда,
и дори и отговор да не получиш,
за миг вълшебен, който бил заблуда,
заслужава всичко туй ти да получиш!
Аз ти пожелавам!
06.06.2006г.
© АСЕТО Todos los derechos reservados
Хубаво стихотворение.