Прокълната
Когато с теб се запознах –
своята мечта видях.
Погледнах в твоите очи
и заблестяха хиляди звезди.
По-късно само че разбрах –
да те обичам ще е грях.
Ти си женен с две деца –
те имат нужда от баща.
Да те обичам, туй не мога –
прокълната съм аз от Бога.
Проклел ме е и Сатаната,
щом ти обсебваш ми душата.
Обикнах те, защото съм жена,
но нямам право на това.
Не мога с тях да те деля
и да живея във лъжа.
Да те обичам? Не! Не мога!
Прокълната съм аз от Бога.
Проклел ме е и Сатаната -
сама да бродя по Земята.
© АнеблА Todos los derechos reservados