Apr 14, 2010, 10:00 PM

Прокълната 

  Poetry » Love
750 0 1

Прокълната

 

Когато с теб се запознах –

своята мечта видях.

Погледнах в твоите очи

и заблестяха хиляди звезди.

 

По-късно само че разбрах –

да те обичам ще е грях.

Ти си женен с две деца –

те имат нужда от баща.

 

Да те обичам, туй не мога –

прокълната съм аз от Бога.

Проклел ме е и Сатаната,

щом ти обсебваш ми душата.

 

Обикнах те, защото съм жена,

но нямам право на това.

Не мога с тях да те деля

и да живея във лъжа.

 

Да те обичам? Не! Не мога!

Прокълната съм аз от Бога.

Проклел ме е и Сатаната -

сама да бродя по Земята.

 

 

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако това е истински случай - знай,че няма Бог и Сатана,а единствено съвестта ти е тази,която може да те съди.Ти си човек все пак! Поздрави за стиха ти,хареса ми!
Random works
: ??:??