13 may 2007, 17:28

Прокълната любов 

  Poesía
560 0 0

Прокълната да бъде любовта,
когато до смърт от нея те боли.
И става тя тогава слънце и хляб, 
и въздух, и вода, една мелодия,
която не омръзва,
прекрасни цветове - дъга.
Но страшно е, когато
тя си тръгва
отнема и последната мечта,
в миг душата ти изтръгва,
остава само тъмнина!
              

© Сузана младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??