20 mar 2012, 16:07

Пролет 

  Poesía » Otra
389 0 0

Здравейте, приятели добри!
С пролетно настроение се заредете,
та зимата да прогоним надалече.
Сърцата с положителна енергия заредете
и душите си пречистете,
и за нов живот се подгответе.
Пролетта е дошла 
и затопля нашите сърца,
и усмивките наши грейват, 
като хиляди слънца върху нашите лица.
Грейна слънцето навън
и затопля нашата земя,
за да разцъфтят в градините наши
цветята прекрасни.
А птичките в хор запяха,
радостни от това, че е настъпила пролетта.
Щъркелите долетяха за радост на децата
и в този час мартеничките свои
на дървесата закачете или под камък сложете.
Пролет вълшебна е дошла,
птичките пеят, цветята нежни разцъфтяват,
а дървесата голи ще се сдобият 
със зелена премяна.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??