Весело настроение настъпи!
Зимата на пролетта отстъпи!
Чухме сладкопойните птички
и сложихме късите полички!
Радостни са нашите очи,
сърцата - изпълнени с мечти!
Зажаднели за горещо лято
и морето - така познато!
Но докато стигнем морето,
ще се радваме на пролетта!
Ще се наслаждаваме на небето
и на многобройните цветя!
© иреМ Todos los derechos reservados