18 мар. 2011 г., 11:49

Пролет 

  Поэзия » Другая
523 0 0

Весело настроение настъпи!
Зимата на пролетта отстъпи!
Чухме сладкопойните птички
и сложихме късите полички!

Радостни са нашите очи,
сърцата - изпълнени с мечти!
Зажаднели за горещо лято
и морето - така познато!

Но докато стигнем морето,
ще се радваме на пролетта!
Ще се наслаждаваме на небето
и на многобройните цветя!

© иреМ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??