Птичките, тревичките поеха
нежния си път през пролетта,
ролята на спътници приеха,
в нашата измислена мечта.
Всичко е прекрасно и лъчисто,
носим го във нашите души,
щом във тях е подредено чисто,
лошото е скрито и мълчи.
Живинката всички е обзела,
със копнежа по простора нов,
във сърцето своя път поела,
е отново старата любов.
© Рот Кив Todos los derechos reservados