Mar 27, 2010, 3:21 PM

Пролет 

  Poetry
351 0 1

Птичките, тревичките поеха

нежния си път през пролетта,

ролята на спътници приеха,

в нашата измислена мечта.


Всичко е прекрасно и лъчисто,

носим го във нашите души,

щом във тях е подредено чисто,

лошото е скрито и мълчи.


Живинката всички е обзела,

със копнежа по простора нов,

във сърцето своя път поела,

е отново старата любов.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • пролетта зарежда новата тсара любов с надежда, а лошото е винаги скрито и мълчи,докъто нещо друго скрито го провокира
Random works
: ??:??