9 mar 2016, 7:42  

пролет 

  Poesía » De amor
420 0 0

Раждат се песни чудесни,
птици политат в простора
към слънцето в порив избликва
душата...
Всичко се буди,расте,живее!
Само моята радост бавно умира
и любовта си отива,
дала на любимия толкова малко !

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??