27 jun 2017, 19:48

Пролет 

  Poesía » De amor
473 0 0

Пролетта възкръсва

в мене - обладана!

Обич тя разпръсква,

аз ще си я хвана!

 

В красота прелива!

С люляци ухае!

Нощем не заспива,

влюбено сияе!

 

Лек е за рани,

любов споделена,

с шепи събрана,

в сърце съхранена!

 

Сутрин наднича

сънено в чаршафа.

Наздравици вдига

с вино в гарафа!

 

В зима, в лято, в есен,

пролетта прозира!

Любовта е песен,

Бог я композира!

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

МаЖор

28.04.2017 год.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??