23 mar 2012, 11:10

Пролет като сбъдната мечта 

  Poesía » Otra
478 0 0

ЗАПРЕТНАЛА ръкави
пролетта изтупва паяжините
от зимния застой 
реката на живота да преброди 
всички малки и главни букви в завоите
липсата не е състояние 
а действиe
ще се наплоди омайно биле
безсилно попукани
земята и ръцете ще се слеят 
в молба за дъжд и благовестие

©Автор: ДИАНА ЯНКОВА ПАВЛОВА

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??