ЗАПРЕТНАЛА ръкави
пролетта изтупва паяжините
от зимния застой
реката на живота да преброди
всички малки и главни букви в завоите
липсата не е състояние
а действиe
ще се наплоди омайно биле
безсилно попукани
земята и ръцете ще се слеят
в молба за дъжд и благовестие
©Автор: ДИАНА ЯНКОВА ПАВЛОВА
© Диана Павлова All rights reserved.