22 abr 2009, 22:52

Пролет пукна 

  Poesía
905 0 1

Пролет вече пукна,

светло е нали,

а сърцето ми замръкна,

черен дъжд вали.


 

Птиците как пеят,

слънцето блести,

а надеждите ми креят

под сгърчени мечти.


 

Пролет пукна, ах, пролет пукна,

в мене мръкна, ах, замръкна,

няма птици и цветя, няма песен,

само сгърчени листа, в мен е есен.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Днес видях тези неща и те се отразиха на сезона в мен. Благодаря ти, Весе светла, птича, душа си ти!
Propuestas
: ??:??