В този пролетен ден
ти дойде при мен.
А с тази хубава коса
сияеш като огнена звезда.
Красива роза у нас aз видях,
за теб помислих и отлетях.
Любовната тъга отмина,
но ти не си замина.
Лебед плува във водата,
любовта е закрепена в сърцата.
Аз посипан от дъжда разбрах
каква игра играх.
Като ме погледна
с чаровната ти усмивка,
с чаровната ти красота,
всичко в мен полудя.
© Марио палатов Todos los derechos reservados