28.03.2013 г., 22:19 ч.  

Пролетна любов 

  Поезия » Любовна
607 0 0

       В този пролетен ден

       ти дойде при мен.

       А с тази хубава коса

       сияеш като огнена звезда.

 

       Красива роза у нас aз  видях,                                                             

       за теб помислих и отлетях.

       Любовната тъга отмина,

       но ти не си замина.

 

       Лебед плува във водата,   

       любовта е закрепена в сърцата.

       Аз посипан от дъжда разбрах

       каква игра играх.

                                          

       Като  ме погледна

       с чаровната ти усмивка,

       с чаровната ти красота,

       всичко в мен полудя.

     

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??