5 dic 2008, 14:33

Пролетна самота 

  Poesía » Otra
625 0 1

В тъжно утро

тъжни мисли

на една тъжна сянка.

 

Разхождат се самотни

из самотната пустиня

през една самотна пролет,

мечтаейки за утрото

с мечтите на дете,

родено в приказните сънища.

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??