1 dic 2005, 19:51

Променен.. 

  Poesía
710 0 2
Не искам същия да си!
Искам да си мил,добър и кротък!
По-добре със истинска усмивка..
отколкото фалшива личност!
Бъди такъв,какъвто бе преди!
Красив,изискан,мил!
Искай това,което нямаш
и обичай това,което притежаваш!
Хората до някъде познават твойто-АЗ!
Мислят,че познават всичко в теб!
Но не е така..не мислиш ли,мили?
Ти в моменти си различния човек!
Човек със другото си-АЗ!
Човек в мъка изживяващ дните си!
Човек обречен на самота..
Та ... нима по този начин не се измъчва твоята душа..?

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??