19 abr 2014, 22:24

Промяна 

  Poesía
292 0 0

ПРОМЯНА

 

Живеем  във  време...

на  климатична  промяна.

Вятърът  силно  задуха  и

отнася  -  градушката.

Промените  люшкат  ни.

Сърдито  слънцето  жари

и горите пламтят в пожари.

Земетръс  и...

метеор  земята удари.

И  буря  цветята  помита.

Земята  е  още

във  шеметен  стрес

и  стряскащо

в  ехото  носи  се: - ураган,

земетръс,  наводнения,

дано  далеч  да  се  стоварят.

Да  зрее  пак

в  градините  засятото

и в нивята - житото... златното.

Реколтата  да  радва

климатичната  промяна...

и  политическа...

Над  Всичко  и  Всички

се  стовари  -  фактически.

 

© Крисимира Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??