30 mar 2015, 0:16

Пронизан миг 

  Poesía » Filosófica
419 0 0

Къде ме водиш? Там е тъмно.
Уж пиша на белия лист,
а ти мисъл злокобна
влачиш ме по път каменист...

 

Надрана от болки витаещи
тръгвам към мрак изкушаващ.
Откъсват се от мен думите тлеещи,
облак от чувства едва обещаващ.

 

Пустинна, коварна заблуда
бълва прах на отчаяние,
в очите ми безпощадно той се впива,
оставя ме в сляпо неведение..

 

В безтегловност лежа,
ала всъщност духом летя...
Спряла на безпътна пътека вече съм така,
свикнала със тази крещяща мъгла самота.

© Ивон Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??