14 oct 2008, 9:25

Пропаст 

  Poesía
348 0 1

ПРОПАСТ


Тегли ме стръмният скат.

Пропаст отдолу ме чака.

Как да се върна назад

и да избягам от мрака?

 

 

Впивам се в гола земя.

Стискам мъртвите корени.

Като птица ще полетя

над скалите оголени.

 

 

Отгоре се спуска лавина.

Още съм в полет над нея.

Със смъртта се разминах.

                      

                        ... И как да не пия и пея?

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??