Усмирителна риза, сапун и въже
за злодей издирван от Хага.
Подлежи на отстрел бясното псе,
но бесилото по му приляга.
Затвор е разкош за такъв людоед -
по греха си сравним с Чикатило.
На позорния стълб и дървен корсет
за цялото мерзко котило.
Днес или утре, след пореден шантаж,
ще последва достойна вендета.
Билет за отвъдното, с все антураж -
за да диша свободно планетата.
Пустее неораната украинска земя,
няма мак и жита изкласили.
Няма птици в небето, а самолетни ята,
и безименни надгробни могили
© Илия Станков Todos los derechos reservados
емоции!