22.02.2018 г., 11:57 ч.  

Wanted 

  Поезия
968 3 1

 

 

Усмирителна риза, сапун и въже 

за злодей  издирван от Хага.

Подлежи на отстрел бясното псе,

но бесилото по му приляга.

 

Затвор е разкош за такъв людоед -

по греха си сравним с Чикатило.

На позорния стълб и дървен корсет

за цялото мерзко котило.

 

Днес или утре, след пореден шантаж,

ще последва достойна вендета.

Билет за отвъдното, с все антураж -

за да диша свободно планетата.

 

Пустее неораната украинска земя,

няма мак и жита изкласили.

Няма птици в небето, а самолетни ята,

и безименни надгробни могили

 

 

 

 

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??