19 ene 2011, 14:06

Прошка 

  Poesía » De amor
686 1 0

Искам прошка за това,

че нараних аз твоята душа.

Искам прошка за това,

че те оставих аз сама.

Но ще тидам един съвет,

че не мога аз без теб.

© Димитър Деляков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??