3 dic 2017, 23:08

Прошка 

  Poesía
381 0 0

Прошката, как може да боли, 

с онази болка пареща сърцето?

Сякаш безпричинно в теб вали, 

дъжд от сълзи стапящи лицето

във восъчни капчуци. Ще текат,

сталактитни форми придобили.

Устните -  "Прости!" - ще изрекат,

припомняйки си, лоши че са били.

Може би ще може да прости, 

този който може да прощава.

И пак душата ти ще нагости

с гозба на най-искрена пощада! 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

МаЖор

01.12.2017г.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??