Прошка искам в този ден,
Реши - дали да я получа.
Обичам те!
Страстта живее още в мен!
Тепърва може би обаче
Имам още много да се мъча.
Обичам те!
Без споделени щастие и радост.
И колко ли това ще продължи?
Чакай... Досетих се!?
Та отговорът скрит е в наш′та слабост
А той какъв е...?
Мисля, че и ти го знаеш!
И е добре той да се сподели!
D.E.H.
© Олег Деков Todos los derechos reservados